Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterstuk: Ode aan de Twijfel

08/11/2019 @ 20:00 - 22:00

ode aan de twijfel

Voor het stuk Ode aan de Twijfel van muziektheatercollectief Kassett, waar ik filosofisch adviseur ben, geef ik een korte lezing over filosofie en twijfel. Meer informatie en tickets hieronder.

haters gonna hate maar dit is wat je zeker weet

Je bent een mens van vlees en bloed, je bed is van hout en morgen komt de zon op. Je weet het zeker. Maar hoe zeker is die zekerheid? Films als the Matrix, Inception en The Truman Show gaven ons al een kijkje achter de schermen: misschien is ons leven helemaal niet zo echt als we denken. Misschien worden we allemaal voor de gek gehouden door een evil genius. Filosoof Descartes zei het eeuwen geleden al.

Muziektheatercollectief KASSETT doet sinds 2015 onderzoek naar het fenomeen ‘twijfel’. Wat is het voordeel van de twijfel? KASSETT gelooft dat de wereld baat heeft bij openlijk durven twijfelen. Tussentijdse resultaten werden gepresenteerd in korte performances onder de namen DUBIO, TWIJFELZAAIERS, KWEENIE en LARIEKOEK. De tijd is aangebroken voor de klap op de vuurpijl: de spectaculaire slotsom ODE AAN DE TWIJFEL is een theatrale, filosofische hiphop-performance vol bluf, bitches, braggadocio en Beyoncés.

Klik hier voor de gehele speellijst.

Gegevens

Datum:
08/11/2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://mckassett.nl/speellijst/

Locatie

De Schuit, Katwijk
Katwijk, Netherlands + Google Maps

Organisator

mckassett
E-mail:
info@mckassett.nl
Site:
http://mckassett.nl/