Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filosofisch diner bij KRAAK: theater over Wittgenstein

13/04/2018 @ 19:00 - 21:30

€25
KRAAK

Let op: filosofisch diner voorafgaand aan de voorstelling!

Filosofisch diner met Gerko Tempelman
Tijdens het filosofische diner voorafgaand aan de voorstelling neemt KASSETTs huisfilosoof Gerko Tempelman je mee in de wondere wereld van Ludwig Wittgenstein en diens taalfilosofie. Wat voor invloed heeft taal op een wereldbeeld? En op jou? Een fijne inleiding op de voorstelling met heerlijk eten van Leonore. Schuif aan, komt dat proeven en komt dat luisteren!

Over KRAAK

Iffgu v ffo hfifjnubbm? Talloze mysteries en verborgen werelden gaan schuil achter de fascinerende wereld van geheimtaal. Van stoere jochies op het schoolplein tot wereldleiders, iedereen kan heimelijk genieten van het avontuur. Het beruchte Voynich-manuscript is de heilige graal van de cryptografie: dit vreemde boek uit de 15e eeuw met bizarre tekeningen en onbegrijpelijk tekens doet hedendaagse wetenschappers nog steeds in het duister tasten.

Met de voorstelling KRAAK doet muziektheatercollectief KASSETT met behulp van filosoof Ludwig Wittgenstein een verwoede poging het Voynich manuscript te ontraadselen en de code te kraken.

zang, spel en compositie Oukje den Hollander spel Michaël Bloosmuziek en compositie Marijn Korff de Gidts e.a. scenografie Lucas Kramer tekst en regie Frank Siera coaching Paul Koek en Ton van der Meer productie Selma Hanzon 

Gegevens

Datum:
13/04/2018
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://zaal3.nl/agenda/kraak/

Locatie

zaal 3
constant rebecqueplein 20a
den haag, , 2518 ra Netherlands
Site:
www.zaal3.nl

Organisator

mckassett
E-mail:
info@mckassett.nl
Site:
http://mckassett.nl/